Intrebări frecvente

Intrebari despre produse si comenzi
Cum pot cauta un anumit produs in magazin?
Pentru a cauta un produs, va rugam sa folositi modulul de cautare existent in partea de sus a site-ului. Introduceti informatiile cautate, iar daca acestea se regasesc pe site, vi se va afisa o lista a rezultatelor compatibile.
Sunt persoana juridica. Pot cumpara?
Da, DailyPlus (www.dailyplus.ro) onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda.
Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat cea specificata in contul meu de client?
In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, veti avea optiunea sa introduceti informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite.
Administrarea contului de client
Am uitat parola contului. Cum procedez?
In cazul in care nu va amintiti parola contului Dvs., va rugam sa folositi optiunea Recupereaza parola uitata, disponibila in pagina Acces cont.
Cum procedez daca doresc sa modific datele din contul meu?
Pentru a modifica datele din contul de client, va rugam sa va autentificati in cont si sa accesati apoi optiunea Actualizare cont, disponibila in sectiunea Contul meu.
Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara?
Pentru a face cumparaturi pe acest site, este necesar sa va creeati un cont de utilizator. Acesta poate fi creat si dupa ce ati adaugat produsele dorite in Cosul de cumparaturi.
Pot modifica o comanda lansata?
In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site. Va rugam sa precizati si ID-ul comenzii, pe care il puteti regasi in sectiunea Istoric comenzi.
Pot afla informatii despre comenzile anterioare?
Puteti consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesand sectiunea Istoric comenzi..
Intrebari generale
Doresc sa achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez?
Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site sau telefonic.
Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez?
In acest caz, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.

WHAT ARE SHIPPING TIMES AND COSTS?

  • Complimentary ground shipping within 1 to 7 business days
  • In-store collection available within 1 to 7 business days
  • Next-day and Express delivery options also available
  • Purchases are delivered in an orange box tied with a Bolduc ribbon, with the exception of certain items
  • See the delivery FAQs for details on shipping methods, costs and delivery times

WHAT PAYMENT METHODS CAN I USE?

Shella accepts the following payment methods:

  • Credit Card: Visa, MasterCard, Discover, American Express, JCB, Visa Electron. The total will be charged to your card when the order is shipped.
  • Shella features a Fast Checkout option, allowing you to securely save your credit card details so that you don't have to re-enter them for future purchases.
  • PayPal: Shop easily online without having to enter your credit card details on the website.Your account will be charged once the order is completed. To register for a PayPal account, visit the website paypal.com.

WHAT IS YOUR EXCHANGES, RETURNS AND REFUNDS POLICY?

Items returned within 14 days of their original shipment date in same as new condition will be eligible for a full refund or store credit. Refunds will be charged back to the original form of payment used for purchase. Customer is responsible for shipping charges when making returns and shipping/handling fees of original purchase is non-refundable.

Aceasta este o notificare standard privind cookie-urile pe care o puteți adapta sau dezactiva cu ușurință după cum doriți în administrator. Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru.