Informații privind plata

Toate cumpărăturile efectuate pe dailyplus.ro sunt sigure și garantate.

Puteți plăti cu:

  • card de credit și de debit: GRATUIT

PLATĂ CU CARD DE CREDIT

Acceptăm toate cardurile de credit și de debit principale, precum: MasterCard, VISA, Maestro și VISA Electron.

Toate plățile efectuate cu cardul de credit sau de debit sunt 100% sigure. Numărul cardului dvs. nu ne este divulgat în niciun caz, și nu procesăm și nu stocăm în sistemele noastre datele furnizate, ci doar primim informații privind finalizarea cu succes a tranzacției.

Ca garanție suplimentară, avem implementata sistemul de protecție antifraudă 3D Secure (MasterCard SecureCode și Verified by Visa). După introducerea detaliilor cardului dvs. de credit și după confirmarea plății efectuate online, vi se va solicita să introduceți codul de securitate.

PLATA LA LIVRARE (+ 5 RON)

Metoda de plată în numerar la livrare necesită o taxă suplimentară de 5,00 lei pe care va trebui să o plătiți la livrare. Această taxă va fi adăugată automat la totalul comenzii dvs. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.

Aceasta este o notificare standard privind cookie-urile pe care o puteti adapta sau dezactiva cu usurinta după cum doriti în administrator. Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experientă pe site-ul nostru.