COMANDĂ TELEFONICĂ 24/7

Pentru a comanda produsele mai repede am creat pentru tine un serviciu suplimentar, foarte usor de utilizat - Comandă Telefonică, cu ridicarea produselor din depozit sau cu livrarea lor la tine acasa.
Sună la 0743 492 689 (numar cu tarif normal, apelabil din retelele nationale fixe si mobile) si comanda produsele de care ai nevoie. 
———————————————————
Null 
CAUTĂ ȘI ALEGE
  Parcurge categoriile de produse din magazin si noteaza codul unic aflat sub denumirea produselor pe care doresti sa le cumperi (SKU). Produsele disponibile sunt cele incluse in magazin”ÎN STOC”. Acestea sunt semnalizate cu număr de cantitate, pe fundal portocaliu. Atunci cand acest buton este gri deschis, inseamna ca produsul respectiv nu este momentan disponibil pentru "Livrare și/sau Ridicare" si, implicit, nici pentru "Comanda Telefonica".
  ———————————————————
  Null 
  PLASEAZĂ COMANDA TELEFONIC
  Apelează 0743 492 689 si vei fi imediat preluat de catre un reprezentant care se va ocupa sa plaseze comanda ta
  ———————————————————
  Null 
  RIDICARE SAU LIVRARE
  - Din magazinul EPLUS in maximum 2 ore de la plasarea si confirmarea comenzii telefonice. Programul punctului dedicat ridicarii comenzilor este Luni - Duminică - NON-STOP
  - La domiciliu (Livrare Locală) – in conditiile de costuri si greutate/volum specifice.
  - Livrare Standard (2-3 zile lucrătoare)
  ———————————————————
  Null 
  MODALITATE DE PLATĂ
  - La ridicare(PickUp) - transfer bancar sau numerar;
  - La domiciliu – numerar la sofer;
  - Cont de utilizator - În contul creat prin asistentă telefonică - cu cardul;
  !ATENTIE in contextul Covid-19! Este mult mai igienic, atat pentru tine cat si pentru transportator, sa platesti cu cardul.
  ———————————————————

  Aceasta este o notificare standard privind cookie-urile pe care o puteți adapta sau dezactiva cu ușurință după cum doriți în administrator. Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru.